Dompelpomp

Voor ieder gebruik de beste dompelpomp

Waar u een dompelpomp ook voor nodig heeft, u bent op zoek naar een kwalitatief product voor een betaalbare prijs. Dompelpompen zijn er van eenvoudig, voor thuisgebruik, tot complex, voor professioneel gebruik. Wanneer u de juiste dompelpomp voor het juiste gebruik kiest, betaalt u nooit teveel.

Gebruik dompelpomp

Een dompelpomp plaatst u in zijn geheel onder water om bijvoorbeeld een kelder, een vijver of een zwembad leeg te pompen, om grondwater op te pompen of om drainagewater weg te pompen. Dompelpompen kunnen ook wel gebruikt worden als vijverpomp en zijn, afhankelijk van het type waterpomp, ook geschikt als dompelpomp voor vuilwater. In de online shop van Avantius kunt u diverse dompelpompen kopen. Van alle bronpompen staan duidelijk de specificaties vermeld, zodat u makkelijk de juiste keuze kunt maken.

dompelpomp

Waar let u op?

-          Het vermogen; afhankelijk van de hoogte tot waar het water gepompt moet worden. Het vermogen van onze dompelpompen varieert van 250 W tot 1100 W.

-          Capaciteit: afhankelijk van de beschikbare tijd en de hoeveelheid water. De capaciteit van onze dompelpompen loopt van 80 liter per minuut tot 300 liter per minuut.

-          Wilt u voorkomen dat de pomp droog loopt, kies dan een dompelpomp met vlotter.

-          Afhankelijk van het gebruik kiest u een dompelpomp die wel of niet geschikt is als vuilwaterpomp.

Ieder budget

In onze webshop vindt u diverse dompelpompen van de merken City Pumps en Eurom. Alle prijzen staan duidelijk aangegeven. Voor ieder gebruik en ieder budget er is de juiste pomp.

 

 

 

 

Ook interessant:

lcd plasma wandbeugels terrasverwarming bio-ethanolhaard lingerie dildo
camerastatieven sluban rockboard scooter dompelpomp boodschappentrolley