Menu
0
Onze klanten beoordelen ons 9+
levertijd Mars & More 1 a 5 werkdagen, bij twijfel mail of bel ons.
Lengte goederen langer dan 1.80 meter (fotorollen / kokers) 1-4 werkdagen.
Levertijd foto accessoires 1 a 3 werkdagen.

Disclaimer

In het kader van de wet- en regelgeving hebben wij een disclaimer opgesteld die u als bezoeker van onze webwinkel in dient door te lezen.

 

De op deze website getoonde informatie wordt door Avantius.nl met constante zorg en aandacht samengesteld. Toch is het mogelijk dat informatie die op deze website wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Avantius.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

 

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en per stuk, tenzij anders aangegeven. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten.

Avantius.nl behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf.

Het auteursrecht op deze website berust bij Avantius.nl of bij derden die het (beeld)materiaal met toestemming beschikbaar hebben gesteld. Vermenigvuldiging in welke vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Avantius.nl.

 

Als u vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op.

BLIJF OP DE HOOGTE

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00